tröttis

klev just upp ur ett bad efter att ha följt med älsklingen och hans pappa och tvättat älsklingens bil då den ska besiktas imorgon. tog på krafterna att se killarna arbeta medans jag satt inuti bilen och kollade på. inte varje dag! ;) nu ska jag sova, för imorgon ropar skolan. måste dit och säga att jag har fixat fältstudieplats osv.. och lämna in min skoluppgift som jag har pluggat på så duktigt idag.. nu kom david och då ska vi mysa ner oss i sängen och somna gott för natten.

godnatt alla goa :)

Louiseaulen.se

nu är det klart, nu kan ni söka på Louiseaulen.se istället för malinlouisea.blogg.se så blir det enklare för er som gärna läser min blogg :) kul!

torsdag

inte riktigt kry än. men imorgon blir det skola igen, försökte mig upp i morse men icke. min kropp vände direkt.. så idag har jag vilat upp mig och pluggat hemma istället. och vilat upp mig för arbete ihelgen. då det blir 18h arbete under lör-sön.. Nu sitter jag och väntar på världens finaste pojkvän. har insett nu att jag inte klarar mig utan honom. det värsta som finns på morgonen är när han drar sig ur från sängen. blir genast jätte kallt.. älskar att vara i hans närhet.. pirrrr!

glöm inte kika på inlägget nedan och se hur jag ser ut av att äta vindruvor, haha! svinkul enligt mig själv.. ;)

haha jag äter vindruvor

Så kan det se ut när jag tycker något är surt! :P

sjukling

klockan är halv 7 på kvällen. och jag har sovit! är som sagt sjukt. Davids söta mamma kom just med lite alvedon och ett stort glas vatten till mig. söta! försöker mig på en egen domän till min blogg. någon som kan hälpa mig? som själv har en domän? vore tacksam för hjälp.. nu ska jag se film och vänta tills älskling kommer. idag saknar jag faktiskt honom lite så där extra! är också extremt sugen på pringles chips! hoppas jag har en snäll pojkvän som kan köpa med det åt sin sjukling.

ett tips till er alla:
ta aldrig någon förgivet! ni vet aldrig när ni förlorar någon. jag ska aldrig ta någon förgivet, om så folk känner att jag gjort det. och jag själv vill heller inte bli tagen förgivet..



inget svart?

Känns som detta är första gången jag inte införskaffat något svart! :) våren är hääär

måndag uppdate

nu har det gått 3dagar sen jag skrev sist, typiskt mig nu förtiden. men det är för att jag har haft en kanon helg! I fredags var jag bara hemma och slappade i lördags kom sabina upp till sthlm, vi sprang runt hela stan kändes det som, sen blev det kista galleria och sen hem till petra. sen tog skönheten tåget hem halv 12, ses snart igen darlie.. så satt och vinade med petra och pratade skit, sen åkte jag hem och somnade gott bredvid älsklingen. igår var det söndag, vaknade av ett stort coca cola sug och korv med bröd, så tvingade upp david ur sängen och så blev det korv m. bröd och coca cola perfekt. sen kunde jag sova 2h till. sen igår kväll var jag och david ute och åt och gick på bio. det var jätte mysigt! Tack älskling <3
pusselipuss på er!

<3

duu får mig verkligen att le, du är min framtida kärlek! =) i love you David.. du är min som jag är din, och så förblir det. forever and ever babe!

trött tjejjj

kom hem för en liten stund sen, idag i skolan kändes det lite bättre än i måndags då allt känns så stelt o dant.. nu är vi 5st som umgås. tror vi kommer komma bra överens.. känns kul! vi slutade lite tidigare idag än vad som stod på schemat. men imorgon är det nya tag.. nu ligger jag och funderar på om jag ska ta mig till bussen för att möta upp älsklingen inne i stan, är så himla trött.. men jag gör nog det, ska kika på en lägenhet som han har fått visning till.. sen efter det ska vi hem och laga min korvsoppa, vilket davids föräldrar önskade att få. :P är faktiskt lite sugen på det jag med! Nu måste jag göra ett ryck om jag ska möta älsk.. hejsvejs alla ni =)

woho solen

godmorgon, vaknat med tuppen i vanlig ordning, dvs david. svårt att sova utan varann.. så istället blir man liggandes vaken i sängen. Och medans jag vänta på att få gå till bussen för att röra mig mot jobbet så har jag hunnit med att fixa min deklaration och mitt csn.. vuxenpoäng till mig! nu ska jag äta frukost, sen måste jag kila. börjar jobba klockan 11.00.. hoppas på en lugn dag på jobbet! :)
puss

MÅNDAG 21/3

i inlägget jag skrev tidigare så skrev jag om att skaffa mig ett lösenord till bloggen, men spar mig lite grann med det känner jag. Nu ligger jag i sängen och ska strax hoppa in i duschen för att sedan åka mot min första skoldag, spännande! helgen har jag varit ledig som sagt.. i fredags låg jag hemma med david och bara myste. och i lördags var vi först hos anton med fredrik och samuel och förade lite sen åkte vi in till medis och tog något glas, dit kom även saga och nicki och höll oss sällskap, trevligt :) . sen vid 1 blev vi trötta och åkte hem. igår var det ju en aldeles perfekt slappar dag. jag och D bäddade upp på baksidan med massa madrasser och en varsin kudde och en filt och somnade i solen, och herregud vad varmt det var när vi vaknade sen.. undra om grannarna hörde hur david snarkade så sött? ;)

eftersom jag är en sån tjej som är så beroende av tid och känner mig redan stressad av att klockan är halv 10 och att jag ska vara i skolan om 3timmar och 30minuter så måste jag bort här ifrån datan nu för att göra mig i ordning, duscha, sminka mig, äta något osv. har 2h på mig.. hinner jag?

så sööööööööt <3 älskar dig min bästa! tillsammans är vi bäst. forever and ever babe!

lösenord?

funderar skarpt på att skaffa lösenord på bloggen, borde jag ellr borde jag inte?? vad tycker du? :)
jobbigt att älsklingens fåne gått i skogen

klipp klipp

Fick för mig att jag ville ha mig ett par skinshorts. och eftersom jag aldrig använder mina skinbyxor så fick jag mig den kloka idéen att kapa dom och göra dom till ett par shorts, titta så snyggt det blev! :) hoppas att dessa kommer mer till användning än byxorna!


helgen

har inte skrivit sen i fredags.. Men i fredags myste jag med David hemma. vart lite vin och tvtitt.. sen på lördagen var det dags för jobb 12-21 likaså söndag.. sen jobbade jag igår med. och ska snart röra mig mot jobbet idag igen.. Igår innan jobbet mötte jag upp Camilla. Blev lite käk och lite fika! :) Sen började vi jobba. idag jobbar jag med Camilla igen. Imorgon är jag ledig, skönt! nu ska jag in i duschen och sedan ta mig någonting i magen =)
puss på er!

the story

Tänkte visa er en duktig tjej från Eskilstuna, med grym röst.. Gillar verkligen det jag hör. :)

sleeping style

Jag och david sover nog oftast som bild 1,3 & 4 :P

dagens tips!

Stockholm Shoes SEK 499, Lundberg - NELLY.COM
finns på nelly.com för 499;-
Quid SEK 149, Timeless - NELLY.COM
nelly.com för 149;- skit snygga till ett par solbrända ben.

weeey

dagarna går så fort fram! igår när jag kom hem så var jag så himla trött, att jag däckade i sängen.. vaknade till vid halv 11 och tjatade hem älsklingen. Gick ut och mötte honom när han kom hem, passade då på att prata i telefon med min Sabina, hon är ju för söt. Gillar att vi tycker så lika om saker och ting. Igår sprang jag runt på stan med Vanessa, sen åkte vi mot Fridhemsplan och gick runt lite i Västermalmsgallerian. Men sen blev jag så himla trött, att jag åkte hem. idag är det torsdag och jag ska jobba. och är ledig i morgon igen, men jobbar lör-tis. ännu en helg till, men jag är inte bitter! Får hoppas att helgen går fort. och i morgon ska jag mysa med david, någon som har tips på vad man kan göra. är så trött på alla "mysiga hemma kvällar".. så himla tråkigt, jag vill hitta på något. Säger ni bio måste ni tipsa om film också.. nej nu ska jag ut och promenixa i solen tänkte jag. Sen göra mig i ordning och röra mig mot jobbet. och jag har ju lyxen att jag ska bli hämtad av hjärtat ikväll, de har han lovat! och älskar att han håller det han lovar ;) haha..


godmorgon!

vaknade med tuppen i vanlig ordning :) men idag vaknade jag upp i vanessas säng. i en rosa pyamas under ett 8kilo täcke som innehöll stora bollar ist för dun/bomull, var som att sova i ett bollhav.. hur knäppt det än låter, så var det jätte skönt. jag somnade direkt. och det mysigaste var ju hennes lilla sänghimel, man kände sig som ett barn på nytt. en rosa bomulls pyamas med en stor katt på magen, som jag fått låna att sova i utav vanessa.. ska lägga upp en bild senare idag så får ni se! idag ska jag först hänga klart med vanessa, sen efter det ska jag träffa camilla. och om petra svarar ska jag träffa henne med, men hon kan ju vara omöjlig att få tag på! puss hej


hejsaaan

är hos vanessa och myser. vi sitter nu framför tvn och kollar lite, har precis ätit. vi smälter maten, för att sen trycka i oss en semla. mmm så gott :P nu ska jag få en rosa pyamas som jag ska ha o mysa i resten av kvällen. nu blir det inge mer sagt i dag..


pussss


tisdagsmys

Nu åker jag och träffar Vanessa och har en mys-tisdag! tjingeling :)
pusssss

Don't act like you don't know me


kvinnodagen

har precis städat undan, sitter och väntar på tvättmaskinen så man kan hänga tvätt, sen ska jag ta mig en dusch. :) ikväll ska jag hem till vanessa och ha en myskväll eftersom att mannen min ska iväg till isak och kolla på fotboll och eftersom isak fyller också. han börjar ju bli gubbe! sen på torsdag är det dags för jobb igen! känns redan som jag varit borta från jobbet alldeles för många dagar. jag tycker det är kul! träffa mycket folk.. det gillar jag :)
pusssss

Godmorgon =)

Vaknar dagen med en bra dag känner jag. Genom fönstret ser jag solen lysa igenom. och kollar på termometern och den visar 12° varmt. men det kan inte stämma, men kanske i solen? kliver upp ringer ett viktigt samtal och får reda på att jag är antagen till att börja plugga. 2kurser börjar nu den 21 mars, Arbetsätt & lärande och Barn-kultur & fritidsverksamhet :) ska bli kul! Minns dock inte om jag sökte på distans. får se det när posten kommer! :) jag är glad nu iallafall.. Nu ska jag göra ett ryck här hemma och städa och kanske tvätta lite. eller om jag passar på med en promenad i solen medans det är sol ute! om det nu skulle försvinna! får då får jag ångest av att jag inte varit ute..
puss på er så länge =)

en kväll i mars

Nu var man hemma igen! :) va jätte trevligt att hänga lite med Saga. gick runt lite på stan sen satte vi oss på expresso house och pratade skit! Efter det mötte jag upp david vid bromma och åkte hemåt. så nu har jag precis sett klart ett avsnitt av stylisterna.
nu ska jag äta, sen ta en dusch! :)

måndag

idag har ju ett avsnitt av stylisterna släppts, men inte hunnit se det nu på morgonen, får ta och se det ikväll istället. Nu åker jag mot stan snart och möter upp söta saga..
puss på er =)



alltid lika snygg!


waiting for forever


En film jag måste se!

spring för livet

Godmorgon!
vaknar med tuppen(hjärtat) klockan halv 6. David kliver inte ur sängen förens efter att ha så kallat snoozat i en kvart för att sedan bege sig mot jobbet. och jag ligger kvar i sängen och drar mig. men piggnar genast till när han lämnat mig här. Idag ska jag träffa Saga :) trevligt.. får se vad vi gör! promenixar på stan möjligtvis? ikväll blir det nog måndags mys hemma med älsklingen om jag inte får svar av Vanessa, isåfall kanske jag träffar henne, får se. kanske blir imorgon istället. och på onsdag ska jag umgås med Petra som jag inte träffat sen innan jul tror jag? sinnes, ogillar det iallafall. skärpning!

sönday

Sitter här i sängen och har lite ångest över att jag inte varit ute i det fina vädret nu innan jobbet. Men får skylla på att david inte var hemma, då jag inte hade sällskap. Istället har jag legat och degat här i sängen med datorn i knät. Åt lunch som davids kära pappa knåpat ihop. Och igentligen skulle jag med bussen för 45minuter sen, men ist erbjöd sig davids föräldrar att skjutsa mig till jobbet, snälla som dom är :) ikväll missar jag solsidan med, så blir att se det i repris så fort jag kommer innan för dörren! Och älskling ser du det utan mig...... då vet du! haha ;) nu ska jag logga ut.. puss på er, på med solisarna och ut och njut i solen!!

jag kommer

"jag kommer" med Veronica maggio, sjuuukt bra för er som gillar hennes låtar! :)


klockan mitt i natten

Ligger nu äntligen i sängen efter en lång färd hem! Idag har jag haft en nykter lördag, vilket är riktigt skönt faktiskt, att känna att man vaknar en söndag utan att vara bakis som ett tusentals andra lär vara. Började dagen med en promenad med älsklingen i solen för att sedan se till att befinna mig på stan för en liten vandring bland affärerna med söta Vanessa som jag lärde känna hemma hos simone i onsdags, trevligt! Sedan blev det att jobba mellan 16-21. Sen fick jag skjuts av chefen till Camilla där hon och dannie hade det mys. sen vid tolv tog jag bussen hem, och kom hem för ca 10min sen, tog alltså mig 2h från stuvsta till Ekerö, helt sjukt lång tid! Känns skönt att vara hemma nu. David är ute och partajar med sina vänner. så inatt får jag sova ensam. Får se om jag hinner träffa honom innan jag åker till jobbet imorgon igen, annars får jag gosa med han när jag kommer hem istället.. :) Nu är jag trött och kudden ropar efter mig, den vill att jag somnar nu! så är väl dags..

Hinner inte skriva så mycket eftersom jag jobbat en hel del denna vecka. bara varit ledigt i måndags och fredags. skönt att få jobba lite :) Nu säger jag godnatt för idag..

PUSS =)
en bild på min snygging från promenaden imorse.

fredag

förlåt mig alla ni som gillar att läsa min blogg! har jobbat hela veckan och igår jobbade jag 10h med 10min rast. gårdagen var kaos. Allt strulade sig :P kassan tog inte kortköp osv.. Kände att det var skönt att gå hem vid 9. var dock hemma halv 11. idag är jag ledig jobbar imorgon och söndag igen. sen är jag ledig ända tills torsdagen och jobbar nästa helg igen. 3dje helgen i rad, men det är det värt! ikväll hoppas jag på att det blir lugnt, skulle vilja ligga och mysa med david, känns som jag inte har sett honom på hela veckan? men det är väl för att båda har jobbat och vi båda har träffat vänner. jag saknar honom lite faktiskt.. Nu tänkte jag gå ut och gå och vakna till liv, sen tänkte jag ta mig ett bad. sen får vi se vad som händer ikväll!! =)

förlåt älskling men du är ju för söt när du sover!

1mars

Idag har dagen gått väldigt fort.. jobbade mellan 10.30-15.30 efter det mötte jag upp david i solna, efter att han tränat. kom hem, så nu slappar jag bara och laddar inför en ny jobb dag imorgon. Imorgon kväll ska jag till Simone som fyller år. Ska dit och gratta henne, hon blir ju 22år imorgon. Sen var det ju ett tag sen som jag träffade henne. så det ska bli trevlans :) Så hon får äran att bli dagens bild med, och så grattar vi henne lite i förväg också. Grattis i förskott Sim!



svenska sushi köket

Godmorgon sverige! Ska alldeles strax sätta på lite spackel i ansiktet och sedan röra mig mot jobbet. Bussen går klockan 9. och jag är jätte trött.. men tur är att jag bara jobbar 4h idag, bra skönt va? börjar 11.. tar mig alltså nästan 2h att åka till jobbet härifrån, det låter sinnes, men först måste jag gå till bussen, ta bussen, byta buss, byta från buss till tunnelbana och sedan byta tunnelbana igen sen gå en promenad. så det är lång resa! men det är det värt. nej nu gäspar jag 4gången sen jag började skriva detta inlägg.. hejdå, skriver om något intressant ikväll!
pussss

RSS 2.0