grattis älskling

idag är det inte vilken dag som helst, det är davids födelsedag :) sitter och väntar på honom i solna. Var precis och hämtade ut hans present och köpte lite till.. Nu hoppas jag att han blir glad :) och så ska jag se till att hans dag blir den bästa på länge. För det är han värd, min lilla kärlek! Jag är verkligen dunder kär i honom så han är värd all kärlek i världen. Vet inte vad jag skulle göra utan honom! Min guldklimp! <3

TOPSHOP

Ny bikini funnen från TOP SHOP

om sanningen ska fram

började dagen med en frukost/lunch på stranden meed hjärtat. Sedan gick vi hem och la oss i solen och åt lite påskmat med hans familj, sen åkte vi på lite kalas hos davids kusin i sundbyberg. Trevligt! :) sen blev det en promenad på söder. Snart hemma för lite plugg, sen blir det att sova! Är så trött efter all sol, det tar på krafterna, men jag gillar det :) igår var jag o david in till stan, blev en lunch på vapiano. Sen så blev det lite vin till kvällen, sen fick man träffa camilla också, mys :) ha de bra, glad påsk alla!

onsdagssol


bikinisar

här tänkte jag visa olika bikinisar jag gillar.. och hoppas att någon av dessa följer mig hem idag!


H&M



TOPSHOP



BIKBOK







tisdag!

igår kväll när älsk kom hem från jobbet tog vi oss en promenad till stranden och satte oss på bryggan tills det blev för kallt av allt blås. men det var kanon mysigt! är ledig idag igen har precis tvättat en maskin tvätt. och ska alldeles strax ta mig en dusch, och försöka att städa undan här tills ikväll innan D ser hur det ser ut. och imorgon kommer det bli en låååång dag, får se hur jag vill klara det! men det ska gå! Nästa vecka fyller älskling år, men är fortfarande lite osäker på vad han ska få av mig! nej nu ska jag göra ett ryck! sen ska jag röra mig mot solna och kolla om jag hittar en bikini??? varför gör jag inte det. ingen bikini har fastnat för mig i år. typiskt!
pussss på er så länge =)

älskade sol!

Sitter ute i solen med en glass i handen. Så skönt! är man ledig så är man =) då ska man passa på att njuta! Igår firade jag och David ett halv år. möttes upp efter jobbet åkte till centrum köpte lite rosé och en engångsgrill och massa gott som jordgubbar, toffifi(stavfel?) o annat gott. Sen tog vi oss en picknick i solen, i en skidbacke? lite udda ställe, men det är ju inget man glömmer! Det var en riktigt mysig kväll, min pojkvän är världens underbaraste! <3 Nu ska jag lägga mig och sola lite och hoppas på att man får lite färg! Sen invänta mitt hjärta. Imorgon är det onsdag och är ledig då med, så vänner hör av er om ni vill göra något =) puss på er så länge <3

VERONICA MAGGIOS NYA LÅT!

Tips till alla er som älskar veronica maggio! :)


Vill du höra Veronica Maggios nya låt Välkommen In?
Ring bara numret 0739-52 50 06 så får du lyssna. Det kostar bara som ett vanligt samtal. finns ingen annaanstans att höra den på!!! verran är bäst ;)

 


måndag

kom precis ut ur en dusch, ska snart röra mig mot jobbet idag. ska jobba lunch, hoppas det inte slutar i kaos. men det ska nog gå bra! :) idag är det min och älsklingens dag, vi har varit tillsammans ett halvår nu. så hade önskat på en heldag med mys och kramar med honom. men efter jobbet ska vi nog ut och käka på restaurang :) myspys.. tiden går verkligen fort, och jag känner hur jag bara vill vara med dig for the rest of my life baby.. nu måste jag föna håret och spackla mig lite, sedan går the bus mot jobbet!! :)
min kärlek :)

fredag?!

redan fredag. Igår mötte jag upp camilla för en tripp mot tyresö för att träffa Therese och hennes vänner Sofie och Linda. Vart några cider i solen och hemma hos linda. Inhandlade också en vårjacka och en grymt snygg ring igår. sen köpte jag örhängen med.. men har ingen bild på det! tänkte visa 2 bilder på vad jag köpt.


Jacka från H&M rea 150 riksdaler

Ring från Glitter, Endast 69 riksdaler

aaa

nu är man hemma efter att ha träffat kära Josefine på stan och så kom Camilla så blev en fika :) var jätte trevligt att träffa dom små liven.. puss på dom :) nu ska vi snart äta, sen blir det att städa och efter det ska jag kolla på Sveriges mästerkock, vet inte om älskling kollar med mig eller om han skulle mecka bil med sin far. PUSS =)

det bästa!

det bästa en tjej vet, vad jag tror ialla fall.. är att ha en pojkvän! att känna sig älskad på ett annorlunda sett inte som man blir utav sina föräldrar/vänner..
  • Att få känna det där lilla extra.
  • Att få känna pirret i magen
  • Att få vara lycklig!
  • Att få känna det där glädjeruset i sig.
  • Att få längta.
  • Att få ligga och mysa och säga fina saker till varann.
  • Att få känna sig speciell.
  • Att få vakna upp bredvid den man tycker bäst om.
  • Att få säga älskling och tusen andra gulliga saker.
  • Att få en puss i pannan.
  • Att få hålla handen på stan, och visa att man har världens finaste pojkvän.
  • Att få känna att det är 2.
  • Att få dela allt med någon man älskar.

och massa annat! Jag är iallafall välrdens lyckaste tjej och jag älskar min David. utan honom är jag som en värld utan liv. dvs ingenting, han betyder så mycket för mig! Han är absolut välrdens finaste och snyggaste på denna jord. finns ingen annan än han i mina ögon! som vi sagt, forever and ever babe. du gör mig hel! <3


måndag

nu har jag inte skrivit på hela helgen då jag gjort annat. har precis kommit hem från Ekebyhov skola, var där och varit lite "fröken" för årskurs 2:or. hade först läs-timme när jag kom. sen var det lunch, sen hade vi matte idrott och livskunskap :) gulliga alla barn är! sen satte vi igång och påsk-pyssla. och nu är jag hemma och väntar på älsklingen!
I morgon ska jag vara i 6års.. spännande! tänkte visa lite bilder från i helgen.. och jag måste skit i söndags(igår). länge sen jag mådde så dåligt! inte en droppe på bra länge nu måste jag säga..


mitt stjärntecken :)

Lejonets egenskaper:
Lejonet är handlingskraftig och bestämd, trivs med uppmärksamhet och värdesätter kvalitet. I relationer är Lejonet varm och lojal. Att få ta emot eller ge andra uppskattning är viktigt för denna stolta och generösa karaktär. En smula fåfänga hör till bilden, likaså smak och stilkänsla. Lejonet föredrar traditionell uppvaktning och förväntar sig respekt. 

Solen härskar över detta karismatiska eldtecken. På motsvarande sätt som solen är centrum i vårt solsystem blir ofta Lejonet en centralgestalt, både i sociala och yrkesmässiga sammanhang. Vi finner många präglade av Lejonets tecken på ledande, ansvarsfulla poster. God organisations- och planeringsförmåga är kännetecknande. Lejonet ställer höga krav, på sig själv och andra, och uppnår ofta goda resultat. 

Lejonet trivs i glada och festliga sammanhang, gärna pompa och ståt. En kreativ natur som satsar till 100 procent när något ska presteras eller genomföras. Lejonet ogillar amatörmässighet och gör inga halvhjärtade insatser. Men samtidigt har denna kraftfulla ledarnatur, utrustad med viljestyrka och pondus, inga problem med att koppla av och njuta när tillfälle ges. Lejonet trivs lika bra i hängmattan som på toppen av karriärstegen. 

Lyx och glamour, komfort och njutningar tilltalar denna livsnjutare. Men ett Lejon som inte får utlopp för sin kreativitet och sitt behov av uppmärksamhet, kan bli en aning styrande. Lejonet är principfast och viljestark. Trots behov av beröm och social stimulans har Lejonet stark integritet. En som kan ryta till när det behövs.
lejon & oxen tillsammans, jag och david:
När ett Lejon och en Oxe träffas kan de forma ett fantastiskt par då de kan stärka varandras självförtroenden. De har liknande behov: Oxen behöver mycket ömhet, att bli älskad och ompysslad, medan Lejonet uppskattar komplimanger och vill bli avgudad och beundrad. De är båda extremt lojala och ägande. Eftersom de har så liknande begär kan de vanligtvis ge sin partner det han/hon behöver. 

Det bästa med relationen är deras ömsesidiga beundran för varandra. Båda har kraftfulla personligheter och ingen av dem kommer att kunna dominera den andra - hur mycket de än försöker! Andra ser dem som en perfekt matchning eftersom de delar samma starka målmedvetenhet.




want

Setat och knåpat ihop lite här på saker jag vill ha från topshop, tänkte ta mig ner på stan idag och kika efter om jag hittar något av dessa att ta med hem. Nu måste jag kila! :)

Godmorgon!!

David försov sig igen, men nu hade mobilen dött av batteri, förstår inte! :P Fredag och allt, skönt för han att det är helg nu. shortan åkte ju på idag, sötnos! han ser ut som ett sött litet mumintroll när han vaknat, håret står åt alla håll, så man får inte nog av att pussa på honom! men nu är han iallafall iväg till jobbet. så nu ska jag alldeles strax kliva upp ur sängen själv. men känner att jag ligger här precis sådär lagom skönt! ;) iiiiiiih, jag är såå taggad för morgon dagen! ni anar inte vad kul det kommer bli. saknat alla mina babes och ser fram emot det så in i bomben! nu ropar det frukost i köket..

ooout

nuu går jag mot bussen och åker och möter upp mitt hjärta!!



ajje

Ajj, jag har fått en munblåsa som gör jätteont! och det är inge kul alls. så här har jag känt mig hela dagen. start i skolan sen lunchade jag med en klasskompis sen hem och väntat på att få åka och möta upp min saknade älskling. Vill bara pussa honom, han är nog den ända just nu som kan få mig att tänka på annat än min dumma blåsa i munnen..föresten, jag älskar salta lakrits nappar.. Tjarå!

onsdag

har precis kommit hem, var iväg och solade och handlade gott till sveriges mästerkock. det är helt sjukt vad jag är trött. ihelgen åker vi till eskilstuna. Eftersom jag har världens sötaste kusin som låter oss sova i hennes lägenhet så blir jag riktigt glad. får köpa med en blomma eller liknande som tack :) imorgon är det skola igen. pepp! eller inte, måste ta tag i det här. funderar på att börja på distans. känns lite ovärt att plugga i skolan och vara där 2h och knappt göra något. om det inte börjar rulla på. våran lärare tror att vi är födda på 50-talet! haha =(

<3

kollade just på Världens bästa hotell här på datorn, dom är ju för härliga dom som är med. plus i kanten är ju att det är inspelat i Eskilstuna, det gillas! nu ska jag alldeles strax blunda i 5minuter innan älsklingen kommer hem, då ska jag försöka få med honom ut på en promis. igår var vi nästan ute och gick 1h, det var faktiskt jätte skönt :) förstå att om 1månad ungefär börjar man känna att sommaren är här. finns så mycket jag vill göra då.


om två veckor har jag och älsklingen varit tillsammans i ett halv år, tiden går fort. men ändå känns det som om vi har hållt ihop längre! i love him :)



sovplats sökes!

ihelgen tänkte jag och david och hans vän försöka oss till eskilstuna, vi behöver dock sovplats såååå om någon kär vän till mig som saknar mig lite extra och vill erbjuda sitt golv(Så kan vi ta luftmadrasser) lr soffa lr liknande.. såååå skulle jag bli jätte glad! HÖR AV ER. annars får ni inte träffa en lojsan!

måndag!

vaknade av en hetsig david som försovit sig, han glömmer både mobil och träningsväskan hemma. så man undrar ju lite grann varför ingen av oss hörde klockan på min mobil imorse? då hade inte detta hänt. så nu är jag hemma efter en fullspäckad morgon. Var först på skolan här i knalleborg och skrev lite papper. så nästa vecka ska jag dit och vara lite fröken åt barnen i årskurs 1-3 :) och efter det åkte jag till Odenplan och satt som modell för lite make up. kul! och nu är jag hemma och latar mig. Och hoppas på att min klänning från nelly har kommit på posten idag. återstår och ser när älsklingen är hemma! i såfall får ni se bild på den ikväll =) ska städa lite och plugga idag med! vi höööörs godingar =)

jobbtime

om 1h ungefär går min buss mot jobbet. har ingen kraft alls känner jag :( hur ska det gå? kämpigt. imorgon blir det en lång dag med. men får hoppas att veckans plugg blir lugnt.. skriver nog inte mer idag! pusss på er :)

vet vem jag är när jag är med dig.

klockan är halv två men min kropp säger att den är mitt i natten och behöver sova. sov inte alls bra inatt, vaknade vid 3 och var jätte pigg och kunde inte somna om. så ska vila lite nu igen innan jag åker in mot "town" och möter älsklingen för lite solning. och imorse var det jätte jätte onödigt att jag klev upp ur sängen för att tvinga mig till skolan. vi var 4st bara som kom. och vi satt vid datan i ca 10min.. sen gick brandlarmet så sprang ut i kylan i 20min sen in igen och gjorde ingenting.. värdelöst. nu somnar jag.. PUSS =)

1 april

vaknar med tuppen, blir stressad av att david inte åker hemifrån i tid. jobbigt! men nu är han iväg och jag ska kliva upp nu och strax åka mot skolan! undra vad dom säger nu när jag varit borta hela veckan, tror dom har saknat mig lite faktiskt ;) ligger och kikar ut igenom fönstret. och det regnar?? inte okej. och jag har redan dragit ett april skämt, det första jag gjorde var att aprila för älsklingen, haha! nej nu har jag inte tid med detta.. vi hörs efter plugget! puss och kraaam

RSS 2.0